Млад дилър, който търгувал с марихуана от дома си, направи пълни самопризнания и доброволно се съгласи да бъде осъден месец и половина след задържането си.
21-годишният К.И. беше засечен на 3 ноември при операция на криминалистите малко след сделки с канабис. Тогава полицаите първо хванали двама клиенти на наркоразпространителя, минути след като са се снабдили с дрога - 16-годишен тийнейджър и 24-годишен младеж. Веднага след това криминалистите са претърсили и апартамента на ул.“Згориград“, в който 21-годишното момче е въртяло престъпен бизнес. В жилището му са открити около 150 грама марихуана за 900 лева, електронна везна, мобилни телефони, с които е въртял търговията, както и минимални количества хашиш и амфетамин. 
Оттогава младият наркодилър, който вече има една условна присъда зад гърба си, бе задържан в ареста. Той се споразумя с прокуратурата за 1 година и половина затвор, но състав на Русенския окръжен съд сметна наказанието за твърде леко. Затова го увеличи на 2 години и 3 месеца, а отделно 21-годишният младеж ще трябва да излежи още 8 месеца по предишната си условна присъда. Наказанието е окончателно.