Речовитият треньор на „Созопол“ Румен Димов, наричан вече заради изцепките си футболния Константин Папазов, хвърли камъни по „Дунав“ в интервю за tribunaBurgas.bg, 
„При загубите от „Дунав“ и „Лудогорец 2“ надиграхме нашите съперници. Няма отбор в „Б“ група, който да каже, че ни е надиграл“, заявява самоувереният Димов, след което продължава с хвалбите: „Наскоро бях на семинар с водещи треньори. Един от тях ми каза: „Румене, Румене, като гледам, в „Б“ група няма отбор, който да ви превъзхожда - нито като игра, нито организация, нито като база, нито като отбор“. Това ме радва“, продължава без да страда от излишна скромност созополският Моуриньо.
Той отрича, че кметът на Созопол Панайот Рейзи, между другото и член на Изпълкома на БФС, дава гръб на отбора с лобито си в София.
„Не се ползваме с никакви привилегии и протекции - напротив, при нас това има обратен ефект. Съдиите понякога ни ощетяват“, едва потиска клокочещото в гърдите му справедливо възвущение Димов.
Но не само реферите обръщали гръб на суперотбора на специалиста, понякога това си позволявал да направи и късметът. Защото „Созопол“, например, трябвало да е на полуфинал за купата, но загубил мача с ЦСКА  /0:3/ на принципа „Който вкара пръв, той ще победи“.  
Всъщност, докато наставникът надува мускули, бившият вече старши треньор на „Банско“ и бивш „армеец“ Александър Томаш каза в ефира на „Диема“ след мача на созополци с ЦСКА: „За какви различни тактики ми говорят?! Те играят едно и също“.
А и децата знаят какъв футбол изповядва отборът на Димов - фаул след фаул в средата на терена, бързо прибиране и окопаване пред вратата си, после пак нарушение след нарушение, лежане по терена, симулации, бавене на времето, лазене по нервите на съдии и публика, а напред каквото стане.