Два часа емоции с някои от най-добрите български парчета предложиха „Легендите“ на около 2000 верни почитатели на рока в „Булстрад Арена“. Сред тях имаше и немалко гости от съседни градове, ако се съди по номерата на паркираните пред „Мосю Бриколаж“ и „Кауфланд“ автомобили.
Очакванията на публиката се оправдаха напълно. Данчо Караджов от „Сигнал“, Константин Цеков от „ФСБ“, Митко Кърнев от „D2“, Любо Киров и Косьо Марков и Стенли от „Тангра“ изнесоха открит урок по сценична всеотдайност, музикално майсторство и история на българския рок от последните четири десетилетия!
Жадните за любимата си музика момчета и момичета на възраст от 15 до 65 години пяха и танцуваха с „Богатство“, „Нашият град“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Бъди какъвто си“ и „Оловният войник“, а когато „Легендите“ обявиха края на концерта, мощни възгласи „Още, още!“ ги оставиха на сцената за нова порция любими парчета, за да се стигне до кулминацията „Да те жадувам“.
Концертът в Русе беше последен от турнето на супергрупата, което в последните месеци пожъна огромен успех във Варна, Бургас, Пловдив, Габрово и София.