Модерно, разчупено и забавно сватбено тържество ще имат днес русенският бизнесмен Росен Даскалов и половинката му Сиана, а за празника, на който ще присъстват 450 гости, ще се говори дълго.
Нестандартните сватби отдавна са хит сред младоженците, но Росен и Сиана ще напълнят със съдържание клишето от една стара реклама, че традициите не са това, което бяха. Влюбените са избрали много специално място, където да изрекат съдбовното „да“ - крепостта в Средновековния град Червен. Така ще се врекат във вечна любов и пред Бога, след като подписаха граждански брак на 11 май.
Повечето русенци са патриотично настроени, а и аз винаги съм си мечтал ритуалът да е на такова място, споделя младоженецът. 
След това купонът ще продължи в зала „Булстрад Арена“, където в много специална обстановка 450 близки и приятели ще посрещнат Росен и Сиана. Това ще бъде първото подобно шоу в залата, свикнала досега да посреща музиканти, танцьори и спортисти.
Не успяхме да намерим ресторант с кухня и условия за толкова хора и единственият шанс беше да ползваме такава голяма зала. Решенията по организирането на сватбата са изцяло мои, имаме наета сватбена агенция, но тя се занимава с украсата, обясни романтичният създател на изключителната спортна кола Sin R1, която щества със забележителен успех по пистите и по подиумите на най-лъскавите изложения в Европа.
Всичко в менюто за гостите ще бъде специално. Не правим семейна сватба, а купон, подчерта още младоженецът. 
Истинска изненада за присъстващите ще е сватбеният танц на Росен и Сиана, за който те тренират от една година. Градусът на настроението пък е гарантиран с изпълненията на известни певци, сред които обичаната от няколко поколения Мими Иванова и не по-малко популярната й племенница ДесиСлава.