„Интересува ме само едно - да запазим първото си място във временното класиране и да посрещнем празниците с настроение като лидери“, коментира за „Утро“ преди утрешния мач срещу „Литекс 2“ в Ловеч старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов. Тимът ще пътува към Града на люляците в деня на двубоя, който пък ще започне в 14 часа. 
„Дунав“ е водач във временното класиране с 35 точки. С точка по-малко на второ място върви отборът на „Поморие“. От сметките не бива да бъде отписван и съставът на „Локо“ /Горна Оряховица/, който е с 31 точки. По всичко личи, че тези три отбора ще разиграят картите през пролетта за първата и втората позиция в „Б“ група. 
„Дали се притеснявам, че „Литекс 2“ може да ползва футболисти от първия си отбор? И „Лудогорец 2“ излезе срещу нас с няколко младежки национали, но си тръгна с 1:4. Честно казано, нямам представа дали новият старши треньор на „Литекс“ Люпко Петрович ще прати играчи във втория отбор. Най-вероятно съперникът ще разчита и на футболисти от първата селекция. Кои ще са те? Не знам и не искам да мисля. Ние трябва да играем нашата си игра и да се потрудим за победна развръзка“, каза още Великов.
Той уточни, че левият бек Атанас Атанасов няма да пътува за Ловеч, тъй като е със здравословни проблеми.  
 В другите мачове: днес - „Локомотив“ /Горна Оряховица/-“Септември“ /Симитли/, „Ботев“ /Гълъбово/-“Оборище“ /Панагюрище/, „Поморие“-“Банско“, „Спартак“ /Плевен/-“Верея“ /Стара Загора/, „Созопол“-“Локомотив“ /Мездра/, утре - „Лудогорец 2“-“Пирин“ /Разлог/.