Най-епичното филмово приключение чука на вратата! На 21.02.2014г. А + СИНЕМА ще отприщят мощта на вулкана Везувий и ще залеят кино салоните и „Помпей“ с история, екшън, кръв и смазващи визуални ефекти! Одисеята на един роб и любовта на една жена, на фона на една от най-мащабните природни катастрофи случвали се някога, ще вълнуват и родния кино любител, заедно със официалната световна премиера на филма. Но освен изригването на Везувий и заличаването на град Помпей от лицето на Земята, историята помни много катастрофи, унищожили едни от най-значимите световни символи (някои от тях само във филми).

Поредица от световни катаклизми, заливат Земята. Горещи точки, по всички континенти биват „атакувани“ от яростта на майката природа или човека. Обиколете света. Станете свидетел на всички тези събития. Локализирайте изригването на вулкана Везувий от епичното приключение „Помпей“. Регистрирайте точното му местоположение, въведете данните си за регистрация, а в края на инициативата 20 от вас ще наградим с оригинална, лазерно брандирана „Помпей“ USB памет 4 GB и оригинален 3D, настолен календар „Помпей“ изрязан под формата на изригващия вулкан Везувий. В премиерната седмица на филма (стартиращ на 21.02.2014г.) ще изпратим 20 от вас на кино, като раздадем 10 двойни билета, за премиерата на „Помпей“ в посочено от вас кино.

Инициативата е позиционирана на адрес:  www.pompeii.cinebum.eu

Там ви очаква интерактивната карта, пълните условия за участие, наградите и едно истинско приключение, такова, каквото НИКОГА до сега не сме ви представяли. Разпространителите на филма от А+ СИНЕМА заделиха 20 уникални награди, и 10 двойни билета, за да зарадваме 30 от вас с награда от инициативата!
Стартираме днес! Приключваме през март!

„Помпей“ влиза в кината и сърцата ни от 21.02.2014г. Не го пропускайте! Зрелището е гарантирано!

Разпространява А + СИНЕМА!

Покани приятелите си в нашето СЪБИТИЕ!