На девето място се класираха талантливата русенка Габриела Йорданова и дуетната й половинка Иван Стоянов в ежегодния конкурс за малки изпълнители „Детска Евровизия“, който се проведе в събота в зала „Арена Армеец“ в София. Песента им „Цветът на надеждата“ събра 62 точки. 
Чувствам се много добре, много еуфорично, много съм щастлива. Очаквах поне малко да се притесня, но не се случи. Видях колко много хора ме подкрепят и колко много викат за мен, заредих се с много позитивна енергия, която бушува в мен, каза Габи след финала на конкурса. 
По-минорно беше настроението на Иван, който сподели, че е малко разстроен, защото никога не е бил на девето място. Цял свят ме гледа и си мисля, че девето място е подигравка, каза момчето. 
Нормално е да има разочарование от класирането, чета го в голяма част от лицата на участниците. Винаги един е победител, а останалите не са. По-важното е, че Габи и Иван се представиха блестящо, бяха страхотни, имаха много настроение и направиха всичко така, както трябва, бе коментарът на Евгени Димитров-Маестрото. 
Много се вълнувах, защото Габи и Иван пяха, те заслужават едно достойно място, което не получиха, но според мен ще го получат скоро, сподели Крисия. Близнаците Хасан и Ибрахим също оцениха като отлично представянето на Габи и Иван.