Драмата с набитите популярни близначки Моника и Вероника Ланчеви приключи с окончателна присъда за техните нападатели. Наказанията, които Окръжният съд наложи на последна инстанция на Димитър П. по прякор Тамагочито и Христофор М., познат като Форито, обаче се оказаха доста по-леки, отколкото прокуратурата и миските искаха.
Форито и Тамагочито бяха признати за виновни, че по хулигански подбуди набили Вероника, която се оказала с лека телесна повреда. Отделно Димитър бе осъден за шамаросването на близначката й Моника, която пострадала по-тежко и от ударите му получила средна телесна повреда. Христофор бе наказан с година и половина пробация и 100 часа общественополезен труд за срок от 1 година. Димитър пък чу присъда от 2 години условно с 4 години изпитателен срок. Той бе оправдан по обвинението, че се е заканил с убийство на кандидатките за „Мис България“. Двамата бяха осъдени да платят на близначките Ланчеви общо 1500 лева обезщетение за побоя - сума, далеч под претендираните 40 000 лева за нанесените травми и отпаднали моделски ангажименти заради синините. Присъдата е окончателна.
Хайлайф сплетнята се роди преди 2 години - на 26 октомври 2013 година. Всичко започнало в дискотека „Шоурум“, още докато тя се намираше на центъра на площад „Елиас Канети“. Тогава компанията на Ланчеви и тази на нападателите им били на съседни маси. Възникнал спор между дамите в отделните групички относно липсващи якета, придружен с мимики и жестове, заради които нервите започнали да се опъват, а напрежението да расте. Стигнало се до дърпане на женски коси и екстеншъни и замеряне с чаши. За да укроти суматохата, управителят и част от персонала на дискотеката извели близначките през страничен вход. Докато те се качвали в такси обаче, Форито и Тамагочито решили да не оставят безнаказани миските и да опазят честта на своите съпруги. И го направили с юмруци въпреки крехките тела на Ланчеви. Оказало се, че двамата шамаросали Вероника, а Димитър сам набил Моника. Момичетата отишли в полицията, а след това и в болницата, където обаче побойниците отново ги причакали. Този път с молба да не пускат жалби срещу тях. Но близначките били категорични, че ще стигнат до съд, както и стана.
На две инстанции прокуратурата поиска затвор за Христофор, както и по-тежка присъда за съучастника му. Настояването обаче се оказа безрезултатно.
 Окръжните съдии отчетоха, че реално Моника и Вероника са понесли директни удари с ръце по тялото и главата, от които получили кръвонасядания и отоци. Вероника се разминала само с лека повреда и болка без разстройство на здравето. Моника била с временна опасност за живота заради мозъчно сътресение и контузия на мозъка. Съдът обаче сметна, че минималните присъди са справедливи в случая.
Според магистратите въпреки заканите „Ще те убия от бой! Недей да крещиш, ще те убия!“ Димитър не е имал реално намерение да затрие живота на миските. Направил го от „сексистко превъзходство, себеизтъкване и „бабаитлък“, обусловен от национални, семейни, личностни характерови особености, бит и душевност, чиято проява е улеснена и от употребените опиати, при което няма как да се приеме, че в действителност той е изрекъл посочените изрази с намерение да предизвикат основателен страх у жертвите от реално осъществяване на убийство“, пише в мотивите си съдът. Още повече, че и двете били достатъчно изплашени от ситуацията, паникьосани и беззащитни, а Димитър искал да си спести привличане на излишно нежелано внимание чрез писъците им.