Объркването е простено. Поне щом става въпрос за сватбата на еднояйчните близнаци Динкер и Дилрадж за техните съпруги – еднояйчните близначки Рена и Рема, пише британският в. „Индипендънт“.
Съвпаденията обаче не свършват до тук – церемонията дори е била проведена от двамата еднояйчни близнаци свещеници Рези и Рой Манапарамбил.
Но до необичайната церемония не се е стигнало случайно.
Братята Динкер и Дилрадж са неразделни от самото си раждане, както и по-натам в училище, университета и дори на работа, където заемат постове в една съща компания. Те са винаги заедно, докато кариерата им не ги изпраща на двата противоположни края на Индия. Тогава мъжете решават, че искат да се оженят, но единствено за две еднояйчни близначки. Това обаче не се оказва лесна задача и намирането на идеалните момичета им отнема пет години.
„Когато срещнахме Рена и Рама знаехме, че точно тях сме търсили през цялото време. За щастие те имаха същите чувства, когато се срещнахме“, споделя Дилрадж.
Двете дами от своя страна също са прекарали години, търсейки най-добрите съпрузи за тях, които също да са близнаци.
„Трябваше да продължим търсенето на подходящи момчета в продължение на три поредни години. Когато видяхме Дилрадж и Динкер се спогледахме и си кимнахме. Беше чудесно преживяване“, каза Рена.
Динкер казва още, че съжалява само за едно-единствено нещо на сватбата и това е, че на нея не е имало повече близнаци. На церемонията са присъствали общо 7 двойки близнаци.