Кой има бал? До шествията на усмихнатите момичета и момчета по централните улици с този възглас има повече от половин година, но треската около абитуриентите и особено абитуриентките вече набира скорост. Какъв да е костюмът или тоалетът, каква да е прическата, как да бъде издържана цялостната визия - отговорите на тези въпроси месеци наред занимават и тийнейнджърите, и родителите им.
Комплексни отговори ще даде предстоящият Фестивал на  модата, прическата и стила в Канев център.
Вярваме, че така ще бъдем полезни на учениците при техния избор и ще превърнем една обикновена декемврийска вечер в гала-спектакъл на красотата. На 5 декември от 15 часа очакваме абитуриенти от Русе и региона да присъстват на това изключително модно  събитие в Канев център, казаха организаторите от рекламна агенция „Бомарт“.
Вместо от манекени модните тоалети ще бъдат демонстрирани от самите абитуриенти. Така младите хора ще могат да преценят кой модел би им отивал най-добре, коя прическа би била най-подходяща и кой стил отговаря на тяхната индивидуалност. Поканили сме известни стилисти, които също ще се присъединят към нашите амбиции да бъдем полезни на абитуриентите много преди самия бал. Искрено се надявам повече младежи да се присъединят към нашата идея и да станат част от Фестивала на модата, прическата и стила, каза управителят на „Бомарт“ Божил Николов.
На абитуриентите от Русе и региона ще бъдат раздадени покани, като при влизане в залата ще попълват талони за участие в различни томболи с търговски отстъпки при пазаруване и предметни награди. Записване може да се направи на имейл [email protected] или на телефон 0898615464.