Агресивен шофьор с криминално досие зад волана на „Мерцедес С320“ се размина само с 400 лева глоба за нападане на криволичеща с колата си жена. Срещу него бе започнато дело, но според прокуратурата грозните му действия съответствали само на дребно хулиганство, за което не се носи наказателна отговорност.
Случаят е от края на юни. Потърпевшата карала „Опел Вектра“ и возела на задната седалка снаха си и внучето на 1 година и 5 месеца. Движещият се зад нея шеф на фирма се подразнил от начина, по който жената шофира. Изнервил се, че тя криволичила по пътя, опитал се да я изпревари, при което тя отклонила автомобила и го притиснала в бордюра. Когато двата автомобила спрели на светофара при училище „Братя Миладинови“, афектираният мъж слязъл от мерцедеса си, отишъл при опела, отворил шофьорската врата и започнал да крещи на жената. Потърсил й сметка как шофира, ръкомахал, ударил с юмрук по тавана на автомобила и я напсувал. Ударил и лявото странично огледало, в резултат на което то се откъртило и увиснало на кабелите. Двете жени в опела се изплашили, а детето се разплакало. След като приключил с нервния си изблик, големият герой се качил в колата си и потеглил, а нападнатата се обадила в полицията. 
Пред съда бесният шофьор заяви, че действително е потърсил сметка за карането на жената, като бил с „качен адреналин“ заради нейната липса на шофьорски умения. 
В крайна сметка съдът го наказа с 400 лева глоба, която може да се обжалва.