Двама неправоспособни любители на скоростите предстои да чуят присъдите си, след като за пореден път са хванати да шофират. Единият от тях дори карал след алкохолна почерпка.
30-годишният С.С. от Тутракан бил засечен от дежурни полицаи на 8 ноември в 16.30 часа. На пътя Сливо поле-Кубрат униформените спрели за проверка карания от мъжа "Форд Транзит". Веднага станало ясно, че водачът няма шофьорска книжка и съвсем скоро е бил наказван с акт за опасното си поведение на пътя. И тъй като не си взел поука, предстои да бъде изправен пред съда и да се сдобие с присъда.
Другият случай е засечен на 31 октомври около 21.30 часа пред бензиностанция ОМВ в Бяла. Тогава полицейски екип вдигнал палката на "Фолксваген Голф" с великотърновска регистрация. Оказало се, че 29-годишният шофьор зад волана бил подпийнал - дрегерът отчел 0.55 промила алкохол. На всичкото отгоре лъснал и фактът, че той няма шофьорска книжка и вече е бил наказван административно за това. На него също му предстои сблъсък със съдебната система.