Сериозен интерес се очертава за второто евродерби на "сините феи" в "Булстрад Арена". Както вече съобщихме на 12 ноември, четвъртък, от 18 ч. "Дунав 8806" посреща руския "Енергия" Иваново.
Билетите вече се продават в мрежата на EVENTIM и на касата на залата. Продажбата им е "под пара" и по всичко личи, че броят на феновете от миналата седмица ще е още по-голям.
Припомняме, че във втория си мач от груповата фаза на турнира дунавки победиха шведския шампион "Люлео" със 75:65 пред повече от 1 500 зрители в "Булстрад Арена". Преди това те бяха близо до успеха и при гостуването си на "Истанбулския университет", но отстъпиха със 71:83.
Въпреки малкото време в наситената програма на българския шампион, наставникът Георги Божков отделя сериозно внимание на подготовката за срещата с "Енергия". "Kогато играеш срещу руски отбор, трябва да си много подготвен", категоричен бе той.
Наред с това "сините феи" от своя страна не щадиха време и да обърнат внимание на това колко важна за тях е подкрепата на феновете. Поредните им видео обръщения към най-важния играч на отбора вече набират скорост в социалните мрежи.
"Вие сте нашия шести играч. Очакваме ви на 12 ноември от 18 ч. в "Булстрад Арена", заявят Цуми, Марго, Тина, Диди, Вили, Ша, Зори и другите златни момичета от "Дунав 8806".