ШОФЬОР НА ФОРД е с опасност за живота във верижна катастрофа до разклона за Сандрово вчера. Ударът между три коли е станал в 14.45 часа, когато фолксваген спрял да изчака колите пътуващи към Русе, за да завие към Сандрово. В това време отзад го блъска форд, след което двете коли се блъскат в ауди. Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни, третия ще бъде изследван в болницата.

ДВЕ КОЛИ СА РАЗБИТИ И ОГРАБЕНИ в четвъртък през нощта. На ул."Стафен Стамболов" след счупване на стъкло са отмъкнати CD-плеър "Пайнер" и флашка на обща стойност за около 260 лв. Стопанин на "Фолксваген Голф" пък се оплакал, че от колата му са откраднати акумулатор и четири куфара с различни инструменти. Заявената щета е за около 1500 лева. 

ПОЖАР В АСПИРАТОР в апартамент е вдигнал на крак огнеборци от Първа пожарна служба в четвъртък след 17 часа. Огънят е ликвидиран с пожарогасител, но уредът е изгорял.

ЛЪЖЛИВ СИГНАЛ прати за зелен хайвер екип огнеборци от първа пожарна служба. Обаждането било за пожар в комин на ул. "Дондуков Корсаков". На място се е оказало, че няма произшествие.