„Чудесна среща! Възхитителни русенски хорове! Забележителна зала!“ - така определи четвъртата национална хорова среща Веселина Симеонова, ръководител на вокална формация от Варна.
След финала на песенния форум диригенти и пианисти от Варна, Търговище, София и Русе направиха равносметка и констатираха, че имат поводи да се поздравят.
Върнах се назад, в добрите години за нашето изкуство, когато се правеха много подобни фестивали, каза Веселина Маринова, ръководител на хор „Арс Музика“ от Варна.
Илиана Иванова, диригент на хор „Златна лира“ от Търговище, препоръча да се работи за повече популярност на хоровите състави, а Илия Граматиков, диригент на хор „Морфова-Прокопова“, оцени високо усилията на организаторите и пожела кураж на своите колеги занапред.
Диригентът на русенския хор „Св.Георги Победоносец“ - главен виновник за срещата, Мина Влайкова благодари на хоровете и диригентите. Тя съобщи, че за следващото издание на срещата догодина вече има уверения, че ще участват мъжки хор от гръцкия град Лариса, както и хорови формации от Анталия в Турция и от Румъния, така че предстои песенният форум да стане международен.