Две нови за Русе утвърдени марки откриват магазини в най-големия търговски център в града в един и същи ден. В петък Мол Русе отваря вратите си за елегантните дамски облекла на една от водещите български модни къщи - „Daphne“ и за испанските производители на домашен текстил „TEXTURA“. 
Магазините са разположени на партера и ще посрещат клиентите си в модерна обстановка, предлагайки баланс между достъпност и висококачествени продукти, изработени с внимание до най-малкия детайл. 
За да отпразнуват откриването на новите си обекти в Мол Русе „Daphne“ и „TEXTURA“ са предвидили ексклузивни промоции и подаръци за първите си клиенти в Русе. 
Повече от 25 години „Daphne“ е една от водещите марки в България за изработка  на елегантни дамски облекла, които се носят с удоволствие от стилни жени на различна възраст. Всички материали и технологични елементи, вложени в моделите им, от тъканите до най-малките, почти незабележими детайли, са съобразени с високите критерии на клиентките за качество, дълготрайност и удобство на дрехата. За всички стилни русенски дами „Daphne“ осигурява разнообразни предложения, създадени да оцветят сивия делник и провокират въображението с възможности за елегантни комбинации.
Основана през 1979 година в Барселона, „TEXTURA“ предлага широка гама от продукти, цветове и тъкани, създадена от специалисти в сферата на интериорния дизайн, декорацията и текстила за дома. Продуктите се делят на три гами, които да подхождат на всеки дом и всички стилове и предпочитания: базови, предимно едноцветни продукти, които могат да бъдат намерени през всички сезони; модни предложения, които се променят всеки сезон, и първокласните, най-ексклузивни линии продукти, с висококачествени материи и изработка.
Компанията предлага още и специализирана линия продукти за детска стая, „TEXTURA BABY&KIDS“, включваща повивала, одеяла, чаршафи, протектори, лигавници, хавлии, шалтета и много други.