5 жени, които тази нощ са чакали в зала „Арена Армеец”, където се предават протоколите от местните избори в столицата, са прегледани в болница „Света Анна“. Сред пострадалите има бременна жена, съобщиха от болничното заведение.
Заради дългото и изнервящо чакане по-голямата част от пострадали жени са колабирали или са получили хипертония. Бременната, която е на 33 години от София и е в 5-ти месец, е отказала хоспитализация.
БГНЕС припомня, че хаосът и напрежението в зала „Арена Армеец“ продължава. „Оставка” и „Убийци” скандираха в залата стотици председатели на Секционни избирателни комисии, които от снощи са затворени там, където се помещава ОИК-София. Чували с бюлетини има навсякъде по пода на “Арена Армеец”.
По някои от външните стени на залата е изписано “SOS”, „Заложници”. Тук пристигат близки на стотиците председатели и членове на СИК, които са вътре в залата часове наред. Роднините им носят храна, напитки, цигари, някои дори носеха и лекарства за болните си близки, които стоят от снощи вътре в залата. Хората, които излизат отвътре продължават да разказват за хаоса и че няма никаква организация. Очевидци съобщиха и че има още припаднали хора.