Регистратор на коли в КАТ, който избухнал срещу дежурен полицай и го засипал със закани, чу „виновен“ за втори път.
Случката се разиграла през февруари, когато станало ясно, че в КАТ вече има нови правила - един човек да има право да обслужи само една кола, а не както преди по няколко накуп. Новата система довела до значително свиване на дейността на групичката регистратори, тъй като вече нямало как да вземат неограничен брой номера за деня от действалата преди това машина, а те им били раздавани лично от полицай. Униформеният спазвал принципа за справедливост и предоставял по един номер на всеки човек. Това пък натрупало нерви и омраза към него у професионалните регистратори.
Агресията избила във фаталния петък, 13 февруари тази година, когато около 13 часа регистраторът поискал номер от полицая. Той пък му обяснил, че има заявки, които трябва да се обработят, и едва след това ще може да му даде номер. Чутото разгневило мъжа пред гишето и той без притеснение изстрелял към униформения заканата: „Ще дойда довечера у вас и ще те скъсам и разкатая“. Заплахата била повторена още няколко пъти по време на разправията, която приключила с отвеждането на скандалджията в кабинета на полицейски началник. 
Изнервеният регистратор вече веднъж бе наказан половин година условно с три години изпитателен срок. Присъдата обаче беше обжалвана, а второинстанционните съдии прецениха, че не е прецизирана формата на закана към униформения. Според магистратите заплашителното „Ще дойда довечера у вас и ще те скъсам и разкатая“ е неясна закана и от разследването не можело да се прецени дали подсъдимият е искал да набие полицая или да му счупи прозорците, примерно. Затова делото бе върнато на прокуратурата и след ремонт отново влезе в съдебната зала, като регистраторът този път чу четири месеца условно наказание с три години изпитателен срок. Присъдата най-вероятно отново ще бъде обжалвана.