Патриотите-ВМРО закриха предизборната си кампания вчера с концерт-митинг под наслов „Музиката на три поколения“, на който пяха Михаела Филева, Валди Тотев и ансамбъл „Гоце Делчев“. Специални гости бяха Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Юлиян Ангелов и Емил Димитров-Ревизоро, които заявиха категоричната си подкрепа към кандидата за кмет на Русе Искрен Веселинов.
Русе - градът на българското възраждане, не може да се страхува от една шепа хора, които смятат, че един път купили изборите преди 4 години, могат да ни мачкат, да ни газят и които с компромати и насилие искат да управляват следващите 4 години. Русе и русенци имат свое достойно лице за кмет в лицето на Искрен Веселинов, който излиза пред хората, не се страхува и не разчита и не имитира големия батко в София, заяви Каракачанов. Той бе категоричен, че русенци трябва да гласуват и да покажат, че не са стадо и хора, които могат да бъдат уплашени. Излезте пред урните и накажете всички, които се опитват да ни превърнат в маса от маргинали, покажете им, че имаме достойнство, че имаме достойни хора и ги изберете с номер 18, призова Каракачанов. 
Местните избори са тези, от които зависи тротоара, чистотата, премахването на циганското гето, транспорта, цената на водата, от които зависи община Русе да не връща милиони в държавния бюджет от градския такъв, коментира Джамбазки и допълни, че резултатите от управлението на Русе са трагични. Единствената група съмишленици, които могат да бъдат различни управленци на този град, са Искрен Веселинов и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, категоричен бе той. 
В края сме на една странна предизборна кампания, в която нашият основен опонент се криеше, не отговаряше на поставените от нас въпроси, което трябваше да ни докаже, че статуквото е здраво и не подлежи на преразглеждане, каза Веселинов. Той посочи, че никога не му е било така болно, както през тези 4 години - да вижда нереализирането на потенциала на града, това, че нуждите на гражданите са винаги на последно място и че нямат думата. Това, което ние ще направим, се свежда до три неща - ще спрем корупцията и източването на общината, ще преразгледаме пагубната политика всеки един лев да се харчи единствено в центъра на града с излишна показност и непрекъснато ще мислим за икономическото възраждане на нашия град.