Близо 800 лева събра звездният концерт в подкрепа на 19-годишния Пешо, който страда от тежко заболяване. Едва около 80 човека показаха съпричасността си към младото момче и станаха свидетели на прекрасния концерт, в който участие взеха куп звезди, сред които Искрен Пецов, Ева Георгиева, Цецо Елвиса, Орлин Павлов, Теди Кацарова, Джина Стоева, Дениз, Весела, Галка и други. 
Концертът беше разкошен, с много разнообразна програма, а изпълнителите се постараха и направиха страхотно шоу. Благодарна съм на всички, които присъстваха на концерта. Пешо също беше в залата и излезе на сцената в началото на концерта, разказа лелята на момчето Виктория Димитрова и допълни, че всички звезди са заявили своята подкрепа към младежа и поотделно са се заели да му помогнат. 
Пешо страда от тежко заболяване, а близките му събират средства за трансплантация на стволови клетки, за която са необходими 125 000 евро и още 40 000 за вливания преди самата операция. До момента са събрани около 17 000 евро. Затова те разчитат на помощ от добри и състрадателни хора.