„Гордея се, че гражданите са част от моя екип. Заедно с всички вас превърнахме Русе в град – лидер. Град с най-бързо темпо на развитие“. Това заяви кандидатът за втори мандат като кмет на Русе Пламен Стоилов, който днес се срещна със стотици работници в различни русенски фирми. „Не се страхувам да раздавам телефонния си номер, досега никой от моите съграждани не е злоупотребил с това. Търсят ме, когато наистина имат проблем или искат да подадат сигнал за някаква нередност. Заедно решаваме казуси, трупани години наред“.
„Благодаря за активността на всички мои съграждани, които ми поставят въпроси. Защото когато човек иска, има екип и работи, може да постигне много“, допълни кандидатът за кмет и призова русенци да гласуват с номер 1 в бюлетината за кмет и общински съветници, за да  продължат заедно с летящ старт“, каза още кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе.
„Щастлив съм, че резултатите в Русе са видими и според десетките мои съграждани, с които разговарях близо два часа на ул. "Александровска" снощи. Благодаря им, че оценяват свършеното през последните години и декларират подкрепа за мен и екипа ми на предстоящите избори“, заяви още Стоилов.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!