Новият магнетичен спектакъл на ирландската трупа на Майкъл Флетли - Lord of the Dance: Dangerous games отново смая София и изправи на крака Зала 1 на НДК, предаде репортер на БГНЕС.
В събота вечер публиката се потопи във вихър от емоции, пресъздадени от изкусните танцьори на трупата. И в новата постановка имаше битка между Доброто и Злото - борба, в която бяха пресъздадени най-силни човешки чувства. Изкусните танцови изпълнени бяха подчертани от музиката, ефектите и фантастичните елементи в спектакъла, в който победи истинският Господар на танца.
Самият Майкъл Флетли - легендарният танцьор, хореограф и създател на Lord of the Dance, който го превърна в най-гледания танцов спектакъл в света, не се качи да танцува на живо на сцената пред софийската публика. Тя видя, чрез екрана обаче неговите майсторски изпълнения със застрахованите му за милиони крака.
Той самият пристигна за първи път в София часове преди началото на спектакъла: „Българската публика винаги много добре усеща нашето шоу и винаги са много топли и страстни за изкуството и за танца. И ние винаги прекарваме страхотно тук”, каза господарят на танца.