Вносителят на „Пежо“ отново отваря оказион на открито в Русе. В събота и неделя между „Практикер“ и „Кауфланд“ на бул.“Липник“ ще бъдат паркирани подбрани върнати от лизинг коли на френската марка, които и като вид, и като състояние са нови, а това, че са употребявани личи само от километража и сервизните документи. И по още нещо, което сгрява сърцето - цените, които са в пъти по-ниски от началните. 
По традиция „Пежо“ прави щателна проверка на колите, като се инспектират 100 възли, агрегати и системи. Увереността, че работата е свършена качествено се изразява в гаранцията, давана от „София Франс ауто“ - 6 месеца или 6000 км пробег. 
Оказионът ще продължи и след изтичането на уикенда, но вече пред шоурума на „Пежо“ на улица „Иван Ведър“ 5, където автомобилите ще бъдат изложени в понеделник и вторник.
Продажбата на проверени употребявани коли бележи значителен ръст през последните години заради изгодните цени и гарантираното качество. В допълнение вносителите често предлагат и изгоден лизинг. Такъв има и „София Франс ауто“ - начална вноска 25% от стойността на колата, фиксирана лихва за целия срок на договора и освобождаване от такса за обслужване.