Истински плейбой е бил навремето 133-килограмовият режисьор Люси Иларионов, пише HotArena. Колоритният участник в актуалното издание на „ВИП Брадър“ може да се похвали и с не една и две известни красавици, които е вкарал в леглото си.Самият той никога не е крил, че в секса го открехнала актрисата Ани Пападопулу, но не спестява и подробности за отношенията си с Мария Илиева и Нети, която дори е снимал гола по време на любовната им игра.

„Мария е доста сексуална жена, много е добра! В леглото е много класи над Нети“, изтъква Люси. Въпреки това двамата се разделили именно след страстна нощ. „Седяхме една вечер късно в градинката пред НДК и решихме, че се разделяме. Понеже Мария живееше в „Люлин“ и изпусна всякакъв транспорт, дойде да спи вкъщи и си направихме страхотен секс! Това ми е единственият случай, да се разделям по този начин“, разказва дебеланкото.

Той обаче не крие, че бившата му изгора е от жените, които знаят как да използват мъжете. Казва, че Илиева била готова на всичко, за да върви кариерата й нагоре. „Може да манипулира много добре мъжете и да вземе от тях каквото иска! Даже я знаем като гадже на един много голям човек в държавата, но няма да му казвам името. Та на него ли, на сина му ли или и на двамата! Няма лошо!“, разказва бившият певец.

Малко известен факт е, че Люси е преспал и със синоптичката и настояща новинарка на ТV7 Божана Филипова. По онова време, когато имали авантюра, тя не била омъжена и работела в пловдивска кабеларка. Според думите на Иларионов тя го свалила от раз, като му се нахвърлила настървено като истинска лъвица. „Красавица е, винаги съм я харесвал много! На времето беше много надъхана да пробие и успя“, констатира кадърът на „Пайнер“.

В средите се говори, че е минал и немалка част от фолк бранша покрай работата си с певиците като режисьор на клиповете им. Люси не крие, че преди да се захване с режисьорската дейност, още докато бил и той фолк изпълнител, е имал джиджи-биджи и с певицата Вероника. Всичко обаче било за една нощ, защото тя си имала друго гадже.