Коронованата за най-красива омъжена българка за 2014 година Пламена Червенкова ще представи България на конкурса „Мисис Европа 2015“. След броени дни русенката ще отпътува за остров Тенерифе, където ще се включи в надпреварата за престижната титла.
Конкурентките й за титлата ще са 20 красиви омъжени дами от европейски държави. Заедно с Пламена за конкурса се стяга и носителката на титлите „Мисис България Глоуб 2007“ и вице „Мисис Вселена-България 2008“ Марияна Маринова, която е поканена за жури. 
Мисис България ще представи България пред Европа с народна носия, която й е предоставена от Фолклорен танцов театър „Найден Киров“. 
Пламена разказва, че една от причините да се яви на конкурса Мисис България е благотворителността, която е заложена в него. Наскоро коронованата русенка се включи в акцията за набиране на средства за трансплантация на стволови клетки за Петър Петров. 
В началото на септември пък зарадва съгражданите си с концерт на популярния актьор Ненчо Балабанов.
За себе си Червенкова разказва, че обича да ходи на йога и фитнес, както и да поддържа външния си вид с различни процедури.