„Това беше едно страхотно изживяване, една уникална емоция и адреналин. Да дефилираш пред погледите на 300 души, без никога да си бил модел... неописуемо усещане! За мен беше едно страхотно преживяване. Благодаря на всички, които ме подкрепиха“. Така описа вълненията си 31-годишната Татяна Чобанова, която представи Русе на националния конкурс „Мисис България“ и бе отличена с титлата „Мисис България Харизма“. Наградата й бе връчена от първата носителка на короната „Мисис България“ от 1991 година Петрана Бeрисот, което е особена чест за русенката.
Във финала на конкурса участваха 19 жени, избрани измежду над 300 кандидатки. За разлика от традиционните кастинги, този път финалистките бяха определени след кандидатстване със снимка, автобиография и мотивационно писмо. Тъй като всички финалистки се смятат за победителки, всяка бе отличена с титла съобразно показаните от нея качества.
Таня се включи в предизвикателството, за да покаже, че семейните ценности все още съществуват и са важни за българката и днес.
„Записах се за участие в кастинга, защото искам да дам пример затова как една жена може да съчетава семейство с работа, да изглежда добре и да бъде вярна и любяща съпруга“, каза преди конкурса Мисис Харизма.
Тя е успешна в работата си, майка на две деца, отдадена съпруга и майстор на домашни бутикови торти.