Безценното билково наследство на Петър Димков най-сетне излезе на бял свят. Рецептите на лечител №1 на България срещу всички болести вече са достъпни за всеки българин и събрани в книга „Билковата аптека на Димков”. Цели 630 от най-добрите съвети на Лечителя ще ви помогнат да останете здрави с чудото на природата благодарение на издателство „Милениум”.Томчето, което е уникален помощник за всеки дом, вече се продава по вестникарските павилиони из цялата страна. А цената му е по джоба на всеки - 8 лв.

След огромния успех на книгата „Билковата аптека на Ванга”, която представи най-добрите 555 рецепти за вечно здраве на пророчицата от Рупите, том №2 от безценната поредица - с илачите на Димков, вече се разграбва. Затова не губете време да се сдобиете със своята бройка и да се излекувате с точните указания и съвети на природен лечител №1 в България.

В „Билковата аптека на Димков” ще откриете цели 630 от грижливо събираните и пазени през годините указания за лечение с отвари и мехлеми за всички най-разпространени заболявания. Ще научите как да се предпазите и спасите от диабет, тумори, невралгии, сърдечни и бъбречни заболявания, алергии, настинки, главоболие, подагра, грип и много други.

След Ванга и Петър Димков идва ред и на билковото наследство на Учителя Петър Дънов. Интересът към безценната поредица е огромен, а количествата са ограничени, затова издалите съветват да резервирате от сега вашата бройка от том 3. „Билковата аптека на Дънов” излиза на вестникарските павилиони следващия четвъртък - 24 септември.