Страхотен екшън с участието на безкомпромисни юначаги се разиграва веднага след финала на "Биг брадър". Единствено "168 часа" се добра до любопитни подробности за опасната среща на безкомпромисни и въоръжени до зъби юначаги пред студиото, където се снима риалити форматът.

Всичко започва по време на финалния лайф на "Брадъра", когато в студиото са събрани всички участници, както и техните близки. На сцената Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева правят всичко възможно да направят още по-бляскаво събитието и да привлекат зрителския интерес. Гостите коментатори и публиката също се раздават докрай и шоуто върви по мед и масло. Само че на първия ред, където са се настанили изгонените съквартиранти и роднини на финалистите, никак не е спокойно. Лоша случайност е, че много близо един до друг сядат Цветелин Николов и Борислав Борисов. Първият е от изгонените вече участници от тазгодишното издание на формата,

а вторият е от "Биг брадър 3" и освен това е гадже на Никита, която спечели приключилото преди дни риалити шоу.

Двамата почти веднага започват да се гледат на кръв и бързо подсказват, че ще предизвикат сериозен проблем. Боби е бесен на Цецо за изсипаните хули по адрес на приятелката му в шоуто. Докато е още в къщата, Цветелин на няколко пъти удря жестоко по самочувствието на Никита, изразявайки се крайно цинично за външния й вид.

"Държа се много лошо с жена ми и ще те накарам да си платиш за думите. Ще те навра в миша дупка, така да знаеш. Никой не може да говори по такъв начин на мой близък човек. След края на шоуто ще излезем навън и ще се разберем с теб", отправя директна заплаха Боби.

Думите му със сигурност би трябвало да респектират и най-коравия му противник, тъй като Боби от години се занимава с ръгби. На всичкото отгоре обиденият кавалер се зарича да извика всичките си приятели от отбора по ръгби, които да го подкрепят в назряващото меле. За изненада на свидетелите на скандала Цветелин приема повече от спокойно заплахите на по-младия си опонент. Много бързо става ясно и какви са причините за неговото самочувствие. Оказва се, че бизнесменът е дошъл с осем човека охрана, които минута след размяната на обиди се появяват в студиото в пълно бойно снаряжение.

Развитието на екшъна в Нови Хан можете да прочетете в новия брой на в. "168 часа"