Рекорден хонорар са приготвили продуцентите на "ВИП брадър" за двама от звездните си гости, които влизат в шоуто. Става дума за най-известното музикално семейство в България - Катя и Здравко от "Ритон".

Любимците на няколко поколения, които ни убеждават в една своя песен, че живеят спокойно, разумно и просто, сега ще трябва да нарушат зоната си на комфорт. Но и наградата си заслужава. Според сигурна информация на "168 часа" съпрузите ще приберат общо около 280 хил. лева. Това със сигурност е рекорден хонорар за български участник в риалити формат.

"Парите си заслужават, тъй като Катя и Здравко знаят как да направят шоу Спомняте ли си тяхното участие в "Музикална академия". Двамата направиха най-интересните коментари, държаха се най-атрактивно и пак около тях се завъртяха и големите интриги. Любопитното е, че въобще не са искали да влизат в нашия формат. Пазарлъците са продължили повече от месец. Оправдавали са се, че този формат може и да навреди на имиджа им, както се случи с други популярни естрадни изпълнители. В крайна сметка високият хонорар е сложил точка на терзанията им", разказва човек от екипа на шоуто.

"Ритоните" все пак са предупредили, че няма да правят грандиозни панаири в шоуто и ще се държат на положение, тъй като кариерата им е във възход и не желаят да провалят положителния си имидж. Продуцентите обаче няма как да не им заложат капан, тъй като Здравко е известен с острия си език, а Катето също не му отстъпва и евентуални техни изблици на гняв няма начин да не привлекат зрителския интерес.

"Този пътшефовете хвърлиха доста усилия да привлекат качествени играчи във формата, тъй като конкуренцията с новото риалити на Би Ти Ви "Фермата" ще бъде наистина ожесточена. И в двата проекта са хвърлени много пари и есенният сблъсък ще е ожесточен. Много залагаме на Катя и Здравко, които са видели две и двеста и имат какво да разкажат на зрителите. И другите ни участници също са добре подбрани, така че ще видим страхотни характери в Къщата", хвалят се от екипа на "Брадъра".

Безспорен успех на Тупарев и екипа му е привличането и на фолкзвездата Преслава Красивата Петя, както е истинското име на певицата, също дълго време се двоуми дали да се хване с подобно предизвикателство. Съвсем естествено тя има своите финансови претенции, но не е извивала ръце по време на преговорите. Фолкаджийката просто е изчислила колко би заработила за времето, в което ще остане в шоуто. Най-вероятно тя се е договорила за доста по-кратък престой във "ВИП брадър", но ще остане достатъчно, за да запали интереса на публиката. Преслава има куп интересни истории покрай събиранията и разделите си с актуални богаташи, както и собствените си битки с пороците, които заобикалят всяка звезда от нейния ранг.

"Преслава преди никога не е участвала в риалити формат и със сигурност ще е сензацията на този сезон. Всички я виждаме гримирана и подготвена за шоу на сцената, но сега ще разберем каква е всъщност в живота. Не се заблуждавайте, че фолкът е изгубил позициите си в България. Просто хората свикнаха да слушат и друга българска музика, но след един момент на купона те винаги се връщат към добре познатите хитове. Затова и Преси е златно попадение. Евала на хората на Тупарев, които са успели да я убедят", коментира се усилено в медийните среди.

И за да е гювечът изключително вкусен и ароматен,

в шоуто влиза и чудото Джорджано

Няма как по друг начин да бъде определен момъкът, който пее авторски парчета по един неповторим начин. В началото всички му се смееха, но точно покрай шегите и закачките Джорджано набра страхотна популярност и влезе в устата на хората. Започнаха да го канят по тв предавания, а той дори успя да организира самостоятелен концерт. И ето че магията на шоубизнеса се задейства за самоукия певец и той получи възможност да запознае с персоната си тази част от България, която все още не подозира за съществуването му.