Невиждани опашки се извиха вчера следобед пред Доходното здание и зала „Булстрад Арена“, където бяха двата пункта за раздаване на безплатни билети за концерта на зведната британска група „Назарет“. Нетърпеливите русенци да получат ценните пропуски се бяха наредили на опашките час преди официалния старт на раздаването на билетите - 17 часа.
Пред спортната зала дори се наложи за броени минути служителите да спрат работа, тъй като предвиденият за деня брой билети бе изчерпан. Само за 20 минути през касата бяха минали около 300 човека, на които бяха раздадени 500 билета, и се наложи допълнителна доставка.
На всеки се полагат по два безплатни билета, а раздаването ще продължи до запълването на внушителния капацитет на залата - над 5000 места.
Не познавам групата, но съм сигурен, че събитието ще е интересно и затова искам да се сдобия с билет още в първия ден, каза чакащият пред входа на залата Любен Георгиев. 
Друга част от хората също не бяха запознати с творчеството на Назарет, но пък споделиха, че имат огромно желание да разгледат „Булстрад Арена“ и това е чудесна възможност.   
От 16 часа съм тук, но опашката се движи много бавно. Закърмена съм с рок музика, избрах да дойда първия ден, за да съм сигурна, че ще взема билети, каза Стефка Витанова. Антония Русева също бе предпочела да се подсигури още първия ден и също препоръча по-бързо раздаване на билетите.
Концертът на популярната сред по-зрялото поколение рок група ще бъде част от традиционния Грийн рок фест, който ще се проведе на 13 септември от 17 часа в „Булстрад Арена“.