Мъж и жена пострадаха заради дупки на злополучния булевард „България“.
В неделя в 19.40 часа в района на ТЕЦ Изток в платното от Дунав мост управляван от 51-годишна жена „Фолксваген Джета“ минал през запълнени с вода и по този начин маскирани ями, при което колата се завъртяла и се блъснала в дърво. Жената е с ранена лява ръка, а съпругът й е с травма на врата. Като причина за инцидента от КАТ посочват повреди по пътното платно.
По-тежко е пострадал неправоспособен мотоциклетист, който може да остане инвалид след падане с мощен мотор на пътя Новград-Караманово. Инцидентът станал в събота в 12 часа. 57-годишният А.Г. от Новград взел мотора на приятел от Свищов, но подценил машината и при навлизане в ляв завой не успял да се задържи на асфалта, паднал на банкета и си счупил шиен прешлен. Мъжът е откаран в болницата и му е взета кръвна проба.
В 16 часа на пет километра след отбивката от пътя от Плевен за Русе лек автомобил „Грейт Уол“ с 33-годишен варненец зад волана при излизане от ляв завой подал повече газ, но неравностите по пътя унесли колата и тя навлязла в насрещното движение, където се забила челно в „Лендроувър“. В резултат на удара са пострадали двамата водачи и пътничка в джипа. Пробите им за алкохол са отрицателни.