Футболистите на „Дунав“ ще играят днес от 18 часа домакински мач за първенство на „Б“ група срещу „Ботев“ /Гълъбово/. „Утро“ разговаря вчера със старши треньора на русенския отбор Веселин Великов.

- Веско, как мина седмицата?
- Момчетата поработиха в отлично настроение. Все пак вече сме водачи в групата. 
- Георги Чакъров и Ивайло Раденцов ли ще са единствените отсъстващи?
- Да. Наско Атанасов имаше известни здравословни проблеми, но мисля, че при него вече всичко е наред. Надявам се, че заместниците на Чакъров и Раденцов ще се справят добре. Резервите са за това - когато се налага, да влязат и да помогнат. 
- Юли Ненов?
- И той ще е на линия. 
- Доколко познаваш отбора на „Ботев“?
- Разузнахме съперника, гледахме негови мачове, говорих и с колеги, които също имат впечатления от играта на „Ботев“. Гостите, казано на наш език, са напълно възможни. Само трябва да имаме едно наум - не бива да ги подценяваме! При тази наша публика обаче не виждам как можем да ги подценим. Очаквам, че на Градския стадион отново ще дойдат много хора. Футболистите ни трябва да се представят така, че да зарадват феновете с хубава игра и победа. 
- Какво ще кажеш за назначението на съдията Вангел Вангелов, едно слабо познато име?
- Не го познавам. Дано да остане далеч от фрапантните отсъждания, с каквито ни заливаше като с леден душ реферът на мача в Поморие. Вярвам, че Вангелов ще се справи. Нашият отбор залага на футбола, а не на грубостите.