Гратисчиите на Градския стадион вече няма да имат абсолютно никакъв шанс, защото примамливите за атака места по оградата през дупки в мрежата и удобни за катерене стълбове ще бъдат охранявани, научи „Утро“. Освен това пробойните в мрежата вече са закърпени. Така възможността да се гледа утрешният мач на „Дунав“ срещу „Ботев“ /18 часа/ е само една - с билетче, купено от касите на Централния и Ученическия вход.
„Искам да благодаря сърдечно на публиката, защото цяла България говори вече колко много хора посещават мачовете на „Дунав“. Очаквам, че хиляди ще тръгнат към стадиона и за двубоя срещу „Ботев“, заяви пред „Утро“ президентът на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов.
А Българският футболен съюз оповести вчера, че главен съдия на утрешната среща ще е слабо познатият софиянец Вангел Вангелов. Справка на „Утро“ показа, че Вангелов е на 19-то място в ранглистата на реферите, които имат право да свирят мачове в „Б“ група. С 3 позиции над него е русенецът Ивелин Занев. Помощници на Вангелов ще са Димитър Русев и Владимир Велев. 
Другите мачове от кръга: утре - „Септември“ /Симитли/-“Банско“, „Локомотив“ /Мездра/-“Оборище“ /Панагюрище/, „Добруджа“-“Локомотив“ /Горна Оряховица/, „Пирин“ /Разлог/-“Поморие“, „Верея“ /Стара Загора/-“Созопол“, на 30 август, неделя - „Лудогорец 2“-“Литекс 2“.