Капитанката на „Дунав 8806“ Зорница Костова направи сестричката си Димана фенка на русенския отбор. Красивата баскетболистка и любимка на публиката преметна през раменете на Димана шалче на „сините феи“. Всъщност, по-малката от сестрите Костови също тренира баскетбол и може би един ден ще стане националка като известната си кака. 
Сестрите се боготворят, научи „Утро“. Неслучайно изкарали през това лято незабравими дни по морските плажове. Зори се грижела за малката като очите си и не давала да падне косъм от главата й. Отговорът на малката била безусловна и силно споделена сестринска любов. 
Общото между двете, освен че са много чаровни, е, че в кръвта им са гените на известния в недалечното време бургаски баскетболист и треньор Димо Костов. След като се развежда с първата си съпруга, Костов отвежда пред брачния олтар жена с баскетболна мая - Жанет Жельова. От любовта им се ражда Димана, която не изпуска сега нито за миг ръката на популярната си сестра, неизменно избирана с единодушие сред най-добрите спортисти на Русе в традиционната анкета на вестник „Утро“. 
В момента Зорница се зарежда със сили за новото първенство на почивка в Гърция. А за отдих вече не остана време, защото първата тренировка ще е на 31 август, а оттам нататък следва маратон за „Дунав“ 8806“ с турнира „Русчук“, мачове от вътрешния шампионат и евротурнирите.