Константин Папазов-Тити обяви официално вчера, че доскорошният треньор на „Дунав“ Николай Господинов ще е старши наставник на „Левски“. Папазов свика  пресконференция, на която обясни, че се отказва от треньорската си дейност и че предпочита да дърпа конците като главен началник на баскетболния клуб. Мълвата обаче разнася, че следващата му цел е да стане шеф на Националната лига. Както можеше да се очаква, Папазов се разчувства наново и проля на пресконференцията поредната река от сълзи. 
Той разкри, че първоначално лансирал кандидатурата на Николай за треньор на „Черно море“, но след решението си да се оттегли от скамейката, го поканил в „Левски“. Двамата работиха като тандем през 2013/2014 година, когато столичани станаха шампиони.
Помощници на Господинов при „сините“ ще са Мануел Марков и Васил Христов. Марков записа преди няколко години един сезон с екипа на „Дунав“, а последно работи като селекционер на националния отбор за кадети.
От ядрото, което Господинов сглоби при втория си треньорски ангажимент в Русе, няма да остане нищо, научи „Утро“. Евгени Хаджирусев и Денис Титов ще започнат подготовка с родния си „Левски“. Васил Михайлов може би ще се завърне в „Академик“ /Пловдив/. Вариантът за баскетбол пред Лъчезар Радев е „Черно море Порт“ /Вн/. Сърбинът Филип Самойлович също ще продължи кариерата си в друг отбор. Няма шанс Ростислав Тончев и Герасим Николов да запишат още един сезон в „Дунав“. 
Всъщност, нищо около близкото бъдеще на дунавци не е ясно. Времето си върви, а не се знае кога отборът ще започне подготовка, кой ще е неговият треньор, на кои звезди от местната школа ще се разчита в мачовете от втора дивизия.