„Антоан Вилл“ и „Нова линия“ представиха русенския моден бизнес на международното изложение CIFF в Копенхаген. Те бяха част от българската мисия в датската столица, в която участваха 15 фирми от секторите текстил и облекло. Събитието бе по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия“ на Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013, по който агенцията е институционален бенефициент.
В рамките на панаира българските производители на текстил и облекло имаха възможност да се срещнат с датски и международни компании, вносители и дистрибутори и да обсъдят предизвикателствата пред всеки един от тях при навлизането на датския пазар и др. Анализът на попълнените анкетни карти показва положителна резултатност от проведената търговска мисия. Българските фирми са водили преговори главно за износ, в резултат на което 80% от тях очакват сключването на един или повече от един договор. В резултат на посещението на специализираното изложение CIFF 2015 българските производители се запознаха с новите стандарти и тенденциите на пазара, с налагащите се нови производствени технологии и почерпиха идеи за дизайн и художествено оформление на своите продукти, съобщиха от агенцията. 
Международният моден панаир в Копенхаген (CIFF) е водещата и най-иновативната платформа в северната част на Европа, която е актуално структурирана и има предвидени различни тематични зони. CIFF се появява за първи път на скандинавската модна сцена през 1993 г., като от тогава панаирът се разраства значително. В настоящото издание се включват CIFF RAVEN, CIFF KIDS, CIFF SHOWROOMS и CIFF SHOES. Този сезон CIFF се разшири и включва зоните LAB, SLEED и URBAN. LAB е високо профилна унисекс зона, а SLEED е специално обособена за женско облекло. И двете зони включват новаторска мода, дизайн, иновации както местни, така и чуждестранни дизайнери, както утвърдени, така и нови дизайнери и марки. URBAN включва дизайнери и марки, занимаващи се с Деним и спортно-елегантно облекло.