Каква е равносметката за старши треньора на „Дунав“ Веселин Великов след първите 4 кръга в първенството на „Б“ група? С този и други въпроси „Утро“ потърси наставника на отбора.

- Г-н Великов, да питаме първо какво е състоянието на Мирослав Будинов?
- Има леки болежки, но положението му е по-добро, отколкото си мислех отвъд тъча. Надявам се, че ще е готов за мача с „Поморие“.
- След двубоя със „Созопол“ се получи нещо като полемика, предвид твърденията на созополския треньор Румен Димов, че отборът му бил по-добър.
- Всеки има право да говори, каквото си иска. Хората на стадиона видяха какво се случи. Да питаме тях. Гледах в неделя мача на пълен запис. Та съперникът ни съсипа с нарушения - фаул след фаул във всяка точка на терена! Не ни дадоха да играем. Как да доведем до края контраатаките си, след като ни спираха с лавина от нарушения! В „Созопол“ плачеха за червен картон твърде по-рано, но им се размина. Този мач обаче е в миналото и вече мислим за срещата с „Поморие“.
- Не смятате ли, че средната линия се нуждае от едно-две попълнения като равностойни резерви?
- Ще видим. Момчетата се стараха в мача със „Созопол“. Видно е, че Георги Чакъров не е в познатото си добро състояние, но то е напълно обяснимо - тази контузия го върна назад. Има да наваксва. Имайте малко търпение да си върне предишната отлична форма. 
- „Верея“ бие много сериозно и като че ли хвърля ръкавицата към другите отбори в челото. Какво мислите за този отбор?
- Старозагорци са повели за 14 минути с 2:0, а нататък е било лесно. Ако ние бяхме вкарали по-рано гол на „Созопол“, щеще да е по-различно. Какво да коментирам „Верея“, най-добре да гледаме нашия отбор!
- Що за тим е „Поморие“?
- Ще го разузнаем по-сериозно тези дни. Иначе имаме някаква представа. 
- Какви са коментарите сред вашите футболисти за многобройните фенове на Градския стадион и тяхната подкрепа?
- Публиката е голям мотиватор. Затова и момчетата, щом излязоха на терена, се надъхаха още по-повече. Всички са благодарни за рамото на феновете. Няма нищо по-хубаво да споделиш радостта от победата с хората от трибуните.