Първият официален фирмен магазин на „АРТ-93“ в нашия град ще отвори врати на 15 август в Мол Русе, съобщиха от търговския център. Създадената през 1993 г. компания е абсолютен лидер в производството и търговията на кожени изделия и аксесоари в България. Откриването на магазин в Русе е естествено продължение на разширяване на магазинната мрежа на компанията след множество успешни обекти в страната и чужбина - освен в София, Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново и други български градове, фирмата разполага с магазин в Истанбул и представителства в Германия, Македония, Косово, Сърбия и Словакия.
Сред топ продуктите на марката са коланите, портфейлите, ръкавиците и чантите, както и ръчно изработените кожени аксесоари, но портфолиото непрекъснато се разширява и вече се предлагат и пиезозапалки, вратовръзки, кутии за бижута и други, добре познати на ценителите на качествените български стоки.
Специален отдел дизайнери се грижи за непрестанното разработване на нови идеи за стилни кожени артикули, които да покриват очакванията както за по-луксозни, така и за по-практични аксесоари. Фирмата работи изключително и само с проверени и сертифицирани висококачествени материали. Дългогодишният опит и ноу хау на „АРТ-93“ позволяват на компанията да постигне баланс между отлично качество и достъпна цена, което прави изделията им предпочитани. Квалификацията и опитът на персонала от всички нива, както и съвременните технологии на работа определят високото качество на крайните изделия на „АРТ-93“.