Фолк певицата Емилия чака бебе! Изпълнителката е бременна за втори път от Коко Динев, а бременността й се отразява толкова зле, че дори отменя участия, пише HotArena. Блондинката от Гълъбово и бизнесмена имат един син - Иван, а от брака си с Анелия, Коко Динев има и дъщеря - Ивон. Новата й бременност обаче съсипва фолк звездата и тя дори припадна на концерт.Миналия уикенд Емилия е трябвало да бъде „черешката на тортата” във фолклорен фестивал и празника на 3-хилядното градче Завет, Разградска област. Блондинката се появила в Делиормана, но за ужас на организаторите час преди началото на надпяването, загубила съзнание и припаднала.

В крайна сметка било решено, да не излиза да пее и веднага е върната в София на изследвания. Фолк дивата е отложила и близо 8 участия, а в графика на „Пайнер“ не фигурира абсолютно никъде за седмица напред.

От фирмата на Митко Пайнера засега отказват да потвърдят дали една от най-оборотните им изпълнителки ще излезе в принудителен 9-месечен отпуск. И тук обаче се носи слуха, че блондинката е бременна от Коко и вече страда от първите периоди на гадене и световъртеж.

Самата Емилия също не отговоря на телефонни повиквания, а според нейни близки от няколко дни не е излизала от софийския си дом. Мнозина пък припомнят, че при първата й бременност, която съвпадна с едно от турнетата на „Пайнер“, отново е имала същите проблеми и е припадала постоянно.

Изпадането на Емилия от листата с участията, обаче е ударило сериозно приходите на певицата, а и на Пайнер. Освен обявените официални участия, някои от изпълнителите поемат и частни партита — на фирми и предприятия, които не се рекламират.

Емилия е една от най-желаните за такива прояви заради разнообразната музика, която изпълнява, разясняват близки до „Пайнер”. И концертите, които певицата е отказала са поне 12.

Според запознати, загубите на Емилия достигат 40 бона. Изпаднала е в депресия, тръшка се, ядосва се, че не се чувства в кондиция, но… Здравето й е по-важно”, загадъчно коментират от фирмата.