Доскорошният старши треньор на „Дунав“ Николай Господинов ще се завърне в щаба на „Левски“. Новината бе потвърдена за „Утро“ от самия Господинов, пред когото имаше вариант и да продължи кариерата си като наставник на „Черно море Порт“ /Варна/.
Да есента на 2014 година специалистът бе помощник на Константин Папазов-Тити, след това пристигна в Русе с идеята да подготви „Дунав“ за евентуално участие в Националната лига. Тази възможност обаче пропадна заради липсата на достатъчно сериозен клубен бюджет. Господинов работи с русенския отбор и през 2010 година, когато го направи шампион на „А“ група.   
Новата му позиция ще е старши треньор на „Левски“, тъй като Папазов възнамерява да се кандидатира за шеф на Националната лига.
„Тити ми звънна на 30 юли от Гърция и ми каза, че е взел генерално решение да се заеме само с организационна работа. Предложи ми треньорския пост. Ден по-късно ми звънна и Симеон Варчев от „Черно море“. Реших, че моралът ме задължава да приема офертата на Тити. Все пак той бе човекът, който ми протегна ръка преди няколко години. Оставам с най-добри чувства към русенската спортна общественост“, заяви Господинов пред „Утро“.