Окръжният съд вкара в затвора неколкократно осъжданата проститутка Маргарита Милчева, която своеволно решила да прекъсне срещите си с пробационните служители. 23-годишната жена ще лежи зад решетките общо 9 месеца и 15 дни при първоначален строг режим. Решението може да се обжалва пред Апелативния съд във Велико Търново.
Проститутката е съдена за наркотици, а последното й наказание е за неплащане на издръжка. Маргарита, която вчера не се яви пред съда, изтърпявала пробацията си в Русе. Но призовката й била връчена на плевенската магистрала, където жената работела.
„В края на август, когато започнаха срещите ни, тя беше бременна в деветия месец. Още тогава не получавах съдействие от нейна страна, даваше грешни телефони, не можехме да комуникираме с нея, а накрая излъга и къде живее“, разказа вчера пробационният служител на Маргарита.
Магистралната жрица изтърпяла едва 3 месеца от пробацията си и така курсовете за професионална квалификация, които трябвало да посещава, не й влезли в употреба. Дори и второто й дете, което се появило на бял свят в средата на септември, не повлияло на основното занятие на Маргарита, тъй като тя го захвърлила в дом.