Превърнат в инвалид до края на дните си бивш служител на бензиностанция, който не може да живее без чужда помощ, най-накрая успя да чуе присъдите на тримата си биячи.
Жестокото меле се разиграло на 13 ноември 2010 година на бензиностанция „Пътконсулт“ край Гецово по пътя Русе-Разград. Неравностойната битка се разразила около 5 часа, когато 50-годишният бензинджия Галин Тачев отнесъл тежки градушка от удари и ритници. След като бил повален на земята безпомощното му тяло дори било влачено между стелажите на бензиностанцията до по-широко и удобно за продължаване на издевателствата място. Според адвокатите на нападателите обаче не били преместили тялото, защото искали да му помогнат.
В резултат от ужасяващите удари по цялото тяло днес жертвата е с неразбираем говор, с увредена памет, слабоумие и хипотрофия на десните крайници, заради която се движи мъчително с четириопорен бастун и е  цяло чудо, че е оживял. 
По неофициална информация в дъното на жестоката разправа стоят задявки с жена, която била на една от масите встрани от бензиностанцията. За да отмъсти, приятелят й организирал наказателен отряд. Биячите обаче пропуснали да попитат кого точно трябва да „респектират“ и почнали наред. Така в болницата се оказал без никаква вина пребит Тачев. 
За тежката телесна повреда Районният съд в Разград наказа единия от биячите на 7 години и половина затвор, а останалите двама отнесоха 10 години зад решетките.
Присъдата обаче бе оспорена и от прокуратурата, която настоя за по-сурови наказания за тримата, и от адвокатите на биячите. Според защитниците нямало умисъл в извършеното и до тежките последици се стигнало по непредпазливост. Делото попадна за разглеждане на втора инстанция в Окръжния съд в Русе, който сметна, че действително нападателите трябва да получат по-тежки присъди. Окръжните магистрати постановиха наказания от 10 години и 3 месеца, 13 години и 3 месеца и 14 години строг затвор, макар двама от биячите да са неосъждани. Тримата ще трябва да платят и 90 000 лева обезщетение на жертвата си плюс лихвите от 5 години назад. Присъдите са окончателни.