Феновете на "Левски" от фракцията South Division настояха пред ръководството на клуба да върне талисмана Джими Гуменката. Култовият фен Славчо Василев помагаше за поддръжката на "Георги Аспарухов" срещу 130 лева на месец, но не бе подминат от съкращенията в клуба.
 
Джими бе на преговори с настоящия шеф на ЦСКА Гриша Ганчев, който му предложи да го назначи като градинар срещу много по-висока заплата, но призна, че е бил заплашван от "сини" привърженици.
 
От South Division настояват култовият фен да бъде върнат на "Герена" и изразиха готовност да съберат пари за 130-те лева месечно, които от клуба пожелаха да спестят.
 
Ето и призива им:
 
До там ли опря, Баждеков? До там ли Тонев? До там ли нови и стари управленци? До 130 лв за човек, който ви слугува по цял месец? Голям човек и Левскар, останал в безизходица, препитаващ се от смешните пари, които му давахте, само и само да е до любовта на живота си? Настояваме в най-кратки срокове Джими да бъде възстановен на мястото си! Ако сте опрели до такива пари ние като организация сме готови да ги събираме и да ги изплащаме всеки месец по сметка дадена от вас! В живота не всичко е цифри, плюсове и минуси! А ЛЕВСКИ никога няма да бъде едно такова нещо. Запомнете го добре и си го втълпете в плоските кратуни!