Кои части на тялото ви предпочитате да бъдат обсипани с целувки или пък какво местоположение избирате в пространството, за да се целувате? Да видим какво харесват представителите на различните зодиакални знаци според tribali.info.Овните са майстори на страстните целувки. Предпочитат да бъдат целувани по лицето, очите, веждите, брадичката. Дори само едно нежно докосване по бузките ще разтопи девойката-Овен и тя ще ви отреди специално място в сърцето си. Представителите на този знак не са склонни да се хвърлят в твърде много нежности, но с удоволствие раздават горещите си целувки по време на туристически поход, на къмпинг, след спортно състезание (особено ако са в групата на победителите!), по време на рокерски фестивал. Изобщо, важно е адреналин да има!

Телците са нежни романтици. Доставя им огромно удоволствие да ги целуват по устните, шията, под брадичката, а дамите и в областта на деколтето. В състояние са да се целуват по всяко време и на всякъде, не им трябва специален повод. Може да сте скарани, това не пречи на целувките. Само променя характера им – от нежни и влажни стават сухи и формални. За да бъде целувката на Телеца достатъчно дълга, прочувствена и пълноценна наоколо не бива да има никакви дразнители. Най-приятно им е да се целуват у дома, на вилата, на самотна разходка в парка или на плажа при залез слънце, когато наоколо няма никой.

От Близнаците можете да очаквате всичко. Те са любители на експериментите и могат да ви нацелуват по най-непредсказуемия начин и на най-необичайното място. Обичат и да целуват и да бъдат целувани, но не се заблуждавайте – това не е нещо, на което отдават особено значение. Ще минат покрай вас, ще ви сложат най-усмихната си целувка и в следващата секунда ще отлетят като пролетен вятър, забравяйки че изобщо са ви срещнали. За тях целувката не е гаранция за силни и дълбоки чувства. Момчетата обичат да бъдат целувани по раменете и ключиците, а момичетата-Близнаци по ръцете от върха на пръстите по цялата дължина. Няма никакво значение дали се намирате на улицата, в метрото, на купон, на концерт или... в космоса. Близнакът ще ви целуне, ако не за друго, то най-малкото, за да каже, че няма място по света, където не се е целувал.

Ракът е човек мечтател. За него целувката е извор на силни чувства и дълбоки емоции. И жените, и мъжете от този знак обичат да бъдат целувани по гърдите. Това ги разнежва и ги прави доверчиви, каквито те по принцип не са. Не се опитвайте да се целувате с Рак на публично място. Това ги смущава, дори отблъсква. Направете го в гората, на последната седалка на автобуса по време на последния му курс, когато наоколо няма никой, на излизане от театъра, когато публиката вече се е разпръснала. И имайте предвид, че представителите на този знак предпочитат много повече да бъдат целувани, отколкото да проявят инициатива в тази насока.

Лъвът ще ви изпепели с огнените си целувки. Представителите на този знак са изключително любвеобилни и са готови да ви целуват денонощно и навсякъде. Като казвам „навсякъде“, то разбирайте го буквално. Ще ви целуват по цялото тяло, по целия град, по всички улици, дори в колата си по време на шофиране. Целувката за дамите-Лъвици е нещо като „перлата в короната“ на чувствата им. Те се научават на това изкуство много по-рано от връстничките си и са много по-страстни. Мъжете-Лъвове са изключително галантни, падат си по широките жестове и не пропускат да целунат ръка на обекта на сексуалните си желания, с което ги пленяват изцяло и безвъзвратно. Ако искате да впечатлите Лъв и още повече Лъвица, то изберете някое шикозно място – скъп ресторант, разходка на палубата на яхта и там се целувайте с тях, но така, че всички да ви забележат. Лъвовете са публични личности и обичат да привличат вниманието.

Девите притежават уникални умения в любовното изкуство. Умеят да бъдат едновременно и скромни, и достолепни. За нищо на света не биха демонстрирали чувствата си и са склонни да раздават целувки само и единствено далеч от чужди погледи. Подхождайте към представителите на този знак изключително деликатно. Като начало можете да ги целунете по бузите, а дали ще напреднете и към други техни телесни зони зависи от външния ви вид. Ако сте достатъчно чисти, спретнати и от вас се носи приятен аромат, то шансовете ви са доста големи. Веднъж „стопили ледовете“ експериментирайте смело. Различните Деви предпочитат да бъдат целувани по различни части на тялото, но при всички случаи в удобно легло, в подходяща интимна обстановка и най-вече насаме. Ако искате да съчетаете приятното с полезното, то преди да се заемете с целувките поднесете чаша подходяща напитка по подходящ начин.

Везните са хрисими любовници. Обожават целувките и в двете посоки. Обичат да целуват, обичат и да бъдат целувани. Само бъдете внимателни, защото Везните са и много нежни, те не понасят болка. Пази Боже да останат с впечатление, че искате да им отхапете езика. Повече целувки няма да има! Загледайте се и ще забележите, че представителите на този знак (и мъже, и жени) имат много хубави, кръгли, стегнати дупета. Точно за това на тях им харесва да бъдат целувани по дупето. Що се отнася до избора ви на пространство, където да целувате Везна, то не се ограничавайте. Не е важно къде, а как изглежда. Трябва да е подредено, естетично и заредено с много романтика – на борда на лодка при залез, в градините на Версай, по калдъръмените улички на Копривщица, на брега на Охридското езеро... изобщо, каквото можете да си позволите.

Скорпионът е съвършено неотразим. Целувката на Скорпиона е букет от всички чувства на земята. Скорпионът ще ви целуне и когато ви обича, и когато ви ненавижда. Скорпионите обичат да се целуват. Правят го както открито, така и прикрито. Следват максимата, че скритата целувка е една малка тайна, а Скорпионите обожават тайните, които пък повишават еротиката им. Ако Скорпионът ви целува на публично място, то трябва да знаете, че изпитва към вас силна страст и ви има изключително доверие. Целувайте Скорпионите по гръбнака, талията, плещите. Целувайте ги на пусти плажове, на диви места, където сте сами, покрай водопади, близо до езеро, на входа на пещера... изобщо на места, диви, живописни, избегнали въздействието на цивилизацията. Удоволствието ще е взаимно, не се съмнявайте. Стрелецът е абсолютно непредсказуем,когато изразява любовта си. Целувката на Стрелеца е палитра от чувства – възхищение, благодарност, привързаност. Стрелецът е широко скроен с необятна душа. Целувайте Стрелеца по главата, по косата, по очите, ушите – ще търси целувките ви винаги и навсякъде. Стрелците обичат пътешествията и екстремните преживявания. Що се отнася до „местоположение“, то не се ограничавайте в предположенията си. Те могат да ви целунат съвсем изненадващо докато се катерите по планината, ловите риба, дебнете дивеч по време на лов или яздите по стръмна горска пътека. За тях това ще е още един елемент от приключението.

Козирог умее да създава задушевна атмосфера. Представителите на този знак съвсем не са сантиментални. Ако видите някой от тях да се целува на публично място, то може да сте абсолютно сигурни, че или е прекалил с алкохола, или преживява тежка душевна драма. Те са спокойни, уравновесени, за тях целувката във физически смисъл не е доказателство за чувства. Раздават целувките си в тиха, уютна обстановка, далеч от хорски погледи и запазвайки известна, макар и минимална дистанция почти до край. То е от предпазливост, следвайки инстинкта си за самосъхранение, защото Козирозите са интелектуални хора и чувствителни на тема „чест и авторитет“. Любимата част от тялото им, където биха желали да ги целувате е корема, около пъпа и гениталиите. Що се отнася до „географското“ местоположение, то целувайте се с Козирозите на места, заредени с култура и естетика. Докато сте в полагаемата си отпуска, независимо къде, докато разглеждате нова картинна експозиция, докато обсъждате някаква архитектурна забележителност. Може да е мимолетна, едва забележима целувка, но в съзнанието на Козирога тя е нещо от огромно значение.

Водолеят ще ви обсипе с чувствени целувки. Това е най-разкрепостеният от всички знаци. Те не изпускат възможността да експериментират. Обожават нестандартното във всичките му форми. Внимавайте много. Не е изключено Водолеят да ви покани на скокове с бънджи само за да ви целуне във въздуха. Или пък да ви покани на рафтинг по някоя от най-буйните реки пак със същата цел – да ви целуне оплискан от дъгата, отразяваща се във водните пръски. Стига да не ви е страх, е много вероятно да преживеете неповторимата целувка в живота си. И, за да сте сигурни, че вашият Водолей ще ви е отдаден безусловно, то целувайте го където ви падне по цялото тяло. Колкото по-изненадан, толкова по-доволен, по-привързан и по-влюбен.

Рибите са нетърпеливи идеалисти. Кротки, усмихнати, сговорчиви... и по никакъв начин не можете да си представите, че представителите на този знак са нещо като „любовни вампири“. Те непрекъснато търсят доказателства за чувствата на партньора си. Чувствата са най-важното. На тях се крепи Вселената. Според Рибите, естествено. Рибите обожават да бъдат целувани. За тях целувката е „духовното захарче“. И понеже очакват от целувката нещо изключително, неземно, фантастично, то много често остават разочаровани. За Рибите не е важна самата целувка като физически акт, а впечатлението от нея. Рибите обичат впечатленията, но тъй като са изключително изтънчени е много важно да умеят в определен момент да си отпочинат именно от впечатленията. Така че целувайте Рибите нежно, само там където ви подсказват, че им е приятно, що се отнася до тялото им и спонтанно на различните местоположения, където сте заедно и в които усещате, че както вие, така и те са изцяло овладени от искрена, неудържима, бликаща любов.