Имате ли планове за началото на май? Ние ви предлагаме един - шестдневна безплатна почивка за двама от 30 април до 5 май на райския гръцки остров Лефкада в тризвездния хотел „Нирикос“ на няколко крачки от морето и яхтеното пристанище. Това са двете големи награди от новата игра на „Утро“ и туристическа агенция „MG Travel“.
От 3 февруари до 26 април в четири кръга ще разиграем двете романтични ваканции и две утешителни награди - уютен уикенд за двама в комплекс „Люляка“. От вас се иска само да участвате и да имате късмет.
Ето какви са правилата. Играта ще протече в четири  кръга, като във всеки от тях ще трябва да разпознаете и сглобите една емблематична русенска сграда по отрязъците от пъзела, които публикуваме.
Съберете отделните части, сглобете снимката, залепете я на лист хартия, посочете трите си имена, телефон за връзка и електронна поща /ако ползвате такава/ и ги пратете по пощата или донесете в редакцията на „Утро“ на ул.“Константин Иречек“6 или в офисите на „MG travel“ на ул.“Муткурова“36А или на бул. „Липник“ 123, Бизнес Парк Русе, сграда А, партер до 27 февруари.
Приемат се само снимки, сглобени от публикувани във вестника оригинални отрязъци.
Първата ваканция ще изтеглим на 15 март, а втората - на 25 април. Уикендите ще намерят своите притежатели на 28 февруари и 11 април.
Лефкада е един от пленителните острови в Йонийско море, създадени сякаш не от природата, а от мечтател, който си е представял рая. Там е най-красивият плаж в тази част на Гърция, наречен Порто Кацики. Наблизо са Итака и Скорпиос, островите на един митичен герой Одисей и на един митичен богаташ Аристотелис Онасис.
Хотел „Никриос“, който чака победителите, предлага ресторант, кафене и коктейл бар, а наред с другите удобства стаите предлагат телевизор, климатик, минибар, интернет достъп, и, разбира се, панорамна гледка към морето.
Е, има ли нужда от повече приказки? Участвайте в играта и се насладете на една от неповторимите възможности, които „Утро“ и „MG travel“ предлагат.