Бившият футболист на Челси Тери Бредбъри спечели 5,5 млн. паунда от английската лотария. 75-годишният бивш халф и съпругата му Елинор са заклети фенове на играта. Двамата признават, че пускат билети всяка седмица и винаги играят с едни и същи числа, но този път изневерили на традицията.
 
"Решихме да променим нещата и играхме с готови талони. Много сме щастливи, че го направихме. Със сигурност ще продължим да пускаме билети", призна някогашният ас на "сините".
 
Бредбъри е играл за Челси в периода 1957-62 г. и има 29 мача за „сините“. Бившият съотборник на легенди като Джими Грийвс и Тери Венебълс е печелил по 25 паунда на седмица по време на футболната си кариера, която е преминала в Челси, Саутенд, Лейтън, Рексъм, Честър, Уеймут и Нортуич Виктория.
 
Съпругата на 75-годишния бивш футболист обяви, че двамата вече са решили как да похарчат милионите. Двамата имат планове да купят вила в Испания, където цялата фамилия да ходи на почивка.
 
"Да се погрижим за нашите пет деца и девет внуци е наш основен приоритет. Прекрасно е, че децата ни няма да се притесняват за ипотеки до края на живота си. Нашата печалба осигурява сигурност на семейството ни и това прави мен и Тери много щастливи", заяви Елинор Бредбъри.