- Веско, какви са първите ти впечатления?
- Срещнахме класен отбор, който се готви доста по-отдавна. Предвид двубоя на старозагорци с „Атлантас“ в Лига Европа на 1 юли те би трябвало да са напълно готови за новия сезон. Ние сме на подготовка от няколко дни. Видя се, че съперникът е по-напред с бързината, докато ние бяхме малко тромавички. Нормално е. И все пак успяхме да създадем 6-7 положения. Мисля, че бяхме по-добри и стабилни през второто полувреме. 
- Как ще коментираш първите 3 гола във вратата на „Дунав“?
- Лесни голове! Защитата не се построи правилно. Отдавна не бяхме получавали попадения от корнери. Може би и аз имам известна вина, защото указанията бяха да играем човек за човек при центриранията от статични положения. Не съобразихме обаче, че няма кой да се грижи персонално за Елиаш и той остана без опека. Като цяло се видя, че трябва да работим за подобряване на действията в защита.
- Как се представиха новите попълнения?
- Задоволително. Все пак им беше първи мач с нови хора до себе си. 
- Може ли да се каже, че селекцията ще продължи?
- Задължително! Имам известни надежди, че набелязаните попълнения ще са в лагера ни преди утрешната контрола срещу „Черно море“ във Варна. По-вероятно е обаче да пристигнат в Русе през следващата седмица.
- За футболисти на какви постове става дума?
- Вратар и централен защитник.