„Желанието ми е да подсилим всички постове в отбора. Не мога да ви кажа имена в аванс, защото не знам кои от набелязаните за привличане момчета ще се появят на тренировката. Става дума предимно за млади играчи“, заяви пред „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов който чака шестима нови футболисти. 
Наставникът отговори утвърдително дали клубът ще успее да ангажира за още един сезон основното трио Мирослав Будинов, Георги Чакъров, Андреас Васев. 
Великов се прибра в Русе по средата на седмицата, а днес ще изведе тима за първо занимание преди новото първенство на „Б“ група. Тренировката ще е от 18 часа на Градския стадион. 
Наставникът все пак потвърди тиражираната в „Утро“ новина, че футболистът на „Локомотив“ /Горна Оряховица/ Юлиян Ненов може да се включи в подготовката на отбора. 
„Той не се яви за лагера на „Локо“, което означава, че трябва да се присъедини към нашия отбор. Имам думата му“, обясни Великов. 
„Утро“ научи повече за 20-годишния нападател. 
Юлиян Ненов е син на бившия врачански вратар на ЦСКА Румен Ненов. Минава през всички възрастови групи на „червения“ клуб, капитан е на отбора с юноши, родени през 1994 година. Специалистите казват, че умее да играе еднакво добре по двата фланга и в центъра на атаката. Най-силните му качества са невероятната бързина, техниката, погледът върху играта, прецизните пасове и завършващият му удар. 
След като не получава шанс в ЦСКА, играе в „Ботев“ /Враца/, „Монтана“ и „Локо“ /ГО/.
Интересното е, че Юлиян отхвърля на два пъти оферти от „Литекс“ и „Левски“. Обяснението му е, че не иска да предаде любимия си ЦСКА, в чиито редици се надява да се върне някой ден.