Най-предпочитаните модели на „Нисан“ напускат шоурума за двудневни тестове този уикенд. През двата почивни дни желаещите да притежават нов автомобил на доказания японски производител ще имат възможност да се насладят елегантния дизайнерски стил, комфорта  и технологиите, които обединява актуалната продуктова гама на бранда.
Кампанията започна вчера, когато на централния площад бе паркиран суперспортистът „Нисан GT-R“.  Присъствието на расовия болид с огнен темперамент и впечатляващи динамични характеристики постави началото на представянето на шампионската гама на един от спонсорите на Шампионската лига.
Актуалните модели на „Нисан“ ше бъдат на разположение на паркинга на „Мол Русе“ в събота и неделя от 10 до 18 часа. Един до друг там ще бъдат показани обновената SUV гама на компанията: най-продавания в класа си у нас и в Европа „Кашкай“, вървящият по стъпките му „Джук“ и доказаният „Х-Трейл“. Ще бъде показано и последното попълнение в отбора - горещият хечбек „Пулсар“, който респектира с поведение, оборудване, комфорт и рафинираност, присъщи на дългогодишния опит и високата класа. Гамата ще бъде допълнена с градската любимка „Микра“ и практичния „Ноут“.
Инвазията на „Нисан“ в Русе ще продължи и през следващата седмица.