Русенският отбор „Мечките Булмаркет“ триумфира като шампион в регионалния турнир на шестата в историята футболна надпревара „Ариана Аматьорска лига“. На финала първенците победиха с 3:0 състава на ФК „Русе“. На трето и четвърто място се класираха пак отбори от нашия град - „Релакс“ и „Транс Капитолия“. Участие в турнира, който се проведе на терените в комплекс „Аристон“, взеха 40 тима от Русе, Велико Търново, Плевен, Ловеч и Габрово. 
Призьорите бяха поздравени и наградени от кмета Пламен Стоилов. Той пожела на „Мечките Булмаркет“ успешно участие в големия национален финал, където ще си дадат среща първенците от 6-те регионални състезания. Победителят ще има възможността да изиграе минимач в две полувремена от по 15 минути срещу шампионите от „Лудогорец“ /Разград/. 
Градът, който ще домакинства на заключителния турнир, още не е определен. Има малка вероятност Русе да посрещне отново най-добрите 6 тима в страната. Градът ни вече домакинства на финалите през миналата година, като двубоят срещу „Лудогорец“ се игра на специално изграден терен пред общината.